Vrijwilligers

HET ZAANS FILM FESTIVAL ZOEKT VRIJWILLIGERS!

Heb jij interesse in film en ben je op zoek naar een plek om kennis en werkervaring op te doen, een inspirerende tijdsbesteding én kennis te maken met nieuwe mensen? Dan is vrijwilligerswerk bij het Zaans Film Festival echt iets voor jou!
Het Zaans Film Festival duurt van 21 tot en met 24 november en zal plaatsvinden op verschillende locaties in Zaandam. Zonder de inzet van vrijwilligers kan een festival niet bestaan. Daarom zoeken wij naar een enthousiaste en leuke groep mensen die ons kan helpen bij het waarmaken van een festival vol ontmoeting en plezier.

Wie zoeken wij?

Het filmfestival belicht de drie onderwerpen FOOD, MUZIEK en INNOVATIE. Naast films is er een gave randprogrammering waaronder optredens, Q & A momenten, proeverijen, dans, workshops, video & animatie en een multicultureel buffet. Het filmfestival werkt samen met veel verschillende partners die een mooie afspiegeling laat zien van de rijke samenleving die de Zaanstreek kenmerkt.

Wat krijg je terug voor je inzet?

In ruil voor je inzet kun je gratis naar programmaonderdelen van het festival.
Wij verzorgen een lunch, je krijgt een crew t-shirt, je wordt onderdeel van een club en je beleeft een gezellige tijd met alle leuke mensen die het ZFF rijk is en bezoeken.

Doe mee en laat ons weten aan welk onderdeel je graag meewerkt! Stuur een mail naar vrijwilligers@zaansfilmfestival.nl om je aan te melden.

Wij zoeken vrijwilligers voor de volgende werkgroepen:

  • stand-by chauffeur: je beschikt uiteraard over een rijbewijs
  • locatieonderhoud: ontvangen van de bezoekers en het opgeruimd houden van de locatie.
  • technisch medewerker: ondersteuning techniekploeg waaronder licht en geluid
  • horecamedewerker: uitserveren van drankjes tijdens de openingsavond.
  • zaalwacht: controleren van toegangskaarten, schoonhouden van de zalen en zorgen dat de mensen in de zaal aansluiten bij uitverkochte voorstellingen.
  • runner: je bent stand-by voor allerlei hand- en spandiensten.
  • bouwploeg medewerker: je vindt het leuk om mee te helpen de verschillende locaties op te bouwen en ook weer af te bouwen. Je hebt een sterk gestel en je hebt geen bezwaren om te tillen. De werkzaamheden vinden vaak plaats overdag vooraf aan het evenement en in de nacht na afloop.
  • productie medewerker: zorg en organisatie, maaltijden klaarzetten, flyeren etc.
  • kassamedewerker: ticket verkoop en controle
  • gastheer / gastvrouw: bezoekers informeren en begeleiden

      

X