Nur komt koken bij De Fabriek

november, 2019

23nov17:4521:30Nur komt koken bij De Fabriek17:45 - 21:30 Event Type :Eten & Drinken

Meer

Details

Nur Culinair staat voor de mooiste authentieke Turkse gerechten gemaakt vanuit Passie en liefde voor haar moeder en

Afiyet olsun ve hayatin tadini çikarin! Eet smakelijk en geniet van het leven!

Nur begint deze Turkse avond met de presentatie van haar overheerlijke buffet dat bestaat uit ruim 10 Turkse gerechten. Met haar innemende persoonlijkheid neemt ze ons mee in de geheimen van de authentieke Turkse keuken.

Nur Culinair laat ons kennismaken met een veelzijdigheid aan smaken en het gebruik van verse groente en kruiden. Vlees, vis, vegetarisch of veganistisch, warme en koude gerechten, voor ieder is er wat wils. Alle gerechten worden geserveerd op prachtige aardewerken schalen, Nuriye is er zelf bij om te serveren en licht de gerechten ook toe. Bekijk de foto’s en lees de enthousiaste reacties in het gastenboek.

De drijvende kracht achter Nur Culinair is Nuriye. De wieg van Nuriye stond in Adana, Turkije. Daar bracht ze haar eerste levensjaren door. Begin jaren 70 verhuisde het gezin naar Nederland. Haar vader was al vooruitgegaan en er wachtte in Nederland een nieuwe toekomst.

Eenmaal in Nederland vindt Nuriye al snel haar draai. Nuriye is sociaal, kan zich makkelijk aanpassen en is een doorzetter. Vrolijk doorloopt zij de middelbare school en tijdens haar rechtenstudie komt zij als vakantiekracht terecht bij de toenmalige Centrumbank; het begin van een lange carrière in het bankwezen. In 2016 neemt Nuriye afscheid van de bank. Tijd voor Nur Culinair. Inmiddels bereidt Nuriye meer dan 30 verschillende gerechten voor steeds meer verschillende opdrachtgevers.

Zowel het buffet als het optreden van het Mehmet Polat Trio vinden plaats in Café De Fabriek.

Nur Culinair is onderdeel van een totaal programma met een Turkse films en een optreden van het Mehmet Polat Trio. Tickets voor de films zijn apart te boeken. Bij reservering van film en buffet een gratis consumptie.

Tijd

(Zaterdag) 17:45 - 21:30

Plaats

Café‚ Fabriek

12 Jan Sijbrandsteeg, 1502 BA Zaandam

X