Streetkings in Jail, 4 delige serie van Gothfather Edward van Gils met Q&A

november, 2019

23nov19:0023:59Streetkings in Jail, 4 delige serie van Gothfather Edward van Gils met Q&A19:00 - 23:59 Event Type :Live Gesprek

Meer

Details

Q&A met Godfather van het straatvoetbal Edward van Gils over de 4 delige serie Streetkings in Jail die te zien is op het filmfestival

Het Zaans Film Festival heeft een prachtige primeur in handen met het internationale project ‘Street Kings in Jail’, waarvan de 4 afleveringen getoond zullen worden op het filmfestival. Onderdeel van de vertoningen is een live gesprek met GODFATHER Edward van Gils. Street Kings in Jail’ is een krachtig, emotioneel en overtuigend document over doorzettingsvermogen, kansen pakken en een positieve kijk op jongeren en de maakbaarheid van je toekomst.

Onlangs heeft Edward van Gils als ‘Godfather van het straatvoetbal’ een project gedaan waarvoor hij gevangenissen in verschillende Zuid Amerikaanse landen heeft bezocht om in gesprek te komen met gevangenen en de invloed van voetbal op hun leven in beeld te brengen. Dit heeft geresulteerd in een 4 delige serie Street Kings in Jail, in samenwerking met VICE Studios en INSIGHT TV.

Q&A met Edward van Gils in de foyer van Fluxus van 20.00 tot 20.30 uur

Martin de Ruiter van Platform aan de Zaan is de gespreksleider van de verschillende life gesprekken tijdens het Zaans Film Festival op vrijdag- en zaterdagavond. Hij neemt je mee in de wereld van film & schrijvers, animatie & 3D CGI wonderland, film & straatvoetbal en dans & video.

Tijd

(Zaterdag) 19:00 - 23:59

Plaats

Verkadefabriek Zaandam

Westzijde 182b Het Plein, 1506 EK Zaandam

X