The Dreamcatcher

november, 2019

23nov21:3022:45The Dreamcatcher21:30 - 22:45 Event Type :Documentaire,Zaanse Makers

Meer

Details

Millennial Kevin heeft zojuist zijn baan opgezegd en reist vloggend de wereld over om zijn droom  te verwezenlijken. Prachtige Insight docu.

Kevin neemt ons mee op zijn persoonlijke zoektocht naar het realiseren van zijn droom en geeft tegelijkertijd een kijkje in de dromen van andere Millennials in andere culturen. Hij praat tegen de kijker (vloggend) en deelt zijn ervaringen en inzichten. Hij gaat naar Nederland, Tsjechië, Bosnië, Kosovo en Turkije. In een tijd waarin steeds meer Millennials een verborgen wens hebben om iets voor zichzelf te doen, biedt Kevin in deze documentaire een interessante kijk in de droomwereld van de Millennial. En misschien ook wel in de droomwereld an sich. Als kijker, zien we wat er komt kijken bij het volgen van je droom.

We zien zijn ontwikkeling. Aan de hand van ontmoetingen met leeftijdsgenoten (Millennials) in compleet afwijkende landen beantwoordt hij zijn hoofdvraag; WAT KOMT ER KIJKEN BIJ HET VOLGEN VAN JE DROOM? We zitten als kijker bovenop zijn ontwikkeling. Zo zien we dat Kevin tijdens de reis hard bezig is om een filmvergunning voor Iran rond te krijgen. Gaat hem dat lukken?

Tijd

(Zaterdag) 21:30 - 22:45

Plaats

Verkadefabriek Zaandam

Westzijde 182b Het Plein, 1506 EK Zaandam

X