Dance Your Life

november, 2019

23nov19:0019:30Dance Your Life19:00 - 19:30 Event Type :Dans

Meer

Details

In een decor van spectaculaire video visuals worden jonge dansers uitgedaagd om hun dromen zichtbaar te maken.

Dance Your Life is de nieuwe dansproductie van Rilles Fraay en Caggie Gulum en is meer dan zomaar een dansvoorstelling. In een decor van spectaculaire videovisuals worden jonge dansers uitgedaagd om hun dromen zichtbaar te maken. Rilles Fraay en Caggie Culum zijn de twee lokale dans-goeroes van Zaandam. Deze inspirerende rolmodellen motiveren jongeren om het beste uit hun zelf te halen tijdens het geven van danslessen, workshops en begeleiden van diverse jongerenprojecten.

Rilles Fraay is zelf als danser opgeleid bij Lucia Marthas. Na zijn danscarrière is Rilles de filmwereld ingegaan en heeft voor vele grote namen gefilmd zoals: Murhtel Groenhart, Lucia Marthas, Jonna Fraser, Fresku, Eric Bibb, Choku Gym, Kwaku festival en Butcher babie.

Rilles en Caggie kennen elkaar uit de tijd dat Rilles in zijn rol van jongerenbegeleider de oefenruimtes regelde voor de dansgroep waarin Caggie danste; Furious Flow. Caggie is bekend van zijn deelname aan So YouThink You Can Dance en door zijn werkzaamheden als choreograaf voor SYTYCD en heeft hij diverse choreografieën gemaakt voor liveshows in opdracht voor Dan Karite. Momenteel geeft Caggie les bij de Yuvat Performing Arts Studio in Zaandam en werkt hij als professioneel danser.

De fraaie choreografie van Caggie Gulum in een decor van spectaculaire video visuals maakt Dance Your Life tot een spannende mix van dans en beeld. Tijdens de half uur durende voorstelling wordt het publiek verrast en meegenomen in een gedroomde toekomst van jong getalenteerde dansers met een passie.

Tijd

(Zaterdag) 19:00 - 19:30

Plaats

Verkadefabriek Zaandam

Westzijde 182b Het Plein, 1506 EK Zaandam

X