Binti

november, 2019

23nov18:3020:00Binti18:30 - 20:00 Event Type :Jongerenfilm

Meer

Details

Binti is twaalf jaar en droomt ervan om een bekende vlogger te worden, net zoals haar idool Tatyana. Winnaar Beste Film op het JEF festival

De twaalfjarige Binti wil een bekende vlogger worden. Helaas loopt het allemaal anders en is ze gedwongen om samen met haar papa te vluchten. De politie wil hen namelijk het land uit zetten. Schuilend in een boomhut ontmoet ze Elias en de twee worden vrienden. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met de mama van Elias, zodat ze in het land kunnen blijven.

Winnaar Beste Film (door professionele jury) op het JEF festival, winnaar Beste Film en eervolle vermelding door kinderjury op FIFEM (Internationaal Kinderfilmfestival Montréal), winnaar Beste Jeugdfilm op de Ensors, Openingsfilm Cinekid 2019, winnaar Teen Choice award op Filmfestival Malta.

Kinderen kunnen al vloggend hun dromen waarmaken. Zoals Binti, die het recht opeist om te dromen.

Na de film kun je meteen zelf leren vloggen bij de workshop Vloggen die begint om 20.00 uur in hetzelfde gebouw. Voor maar € 7,50 kun je én de film én de workshop volgen. DOEN!

Binti & Workshop Vloggen combiticket

Tijd

(Zaterdag) 18:30 - 20:00

Plaats

Verkadefabriek Zaandam

Westzijde 182b Het Plein, 1506 EK Zaandam

X